06-20-9-420-586 Mobilról kattintva azonnal hívható!

Gyökértelenítés fővezeték lefolyó tisztítás

Ne feledd, hogy épületeink tisztító aknáit és csatorna vezetékeit is folyamatosan karban kell tartani!

Csatorna akna tisztítás fővezeték gyökértelenítés Budapesten kedvező áron!

Lefolyótisztítás, benőtt gyökérzet eltávolítása azonnal!

Szennyvíz akna tisztítás, gyökértelenítés Budapesten fix áron garanciával, rejtett költségek nélkül!

Fővezeték lefolyótisztítás ár, csatorna gyökértelenítés ár:

Fővezeték dugulás : 8.500 Ft + Kiszállás: 0 Ft

Összesen : 8.500 Ft Nettó
+5fm felett 1.200 Ft/fm

A legkorszerűbb bivalyerős gépeinkkel a legmakacsabb gyökérbenövéseket is meg tudjuk szüntetni

gyokertelenites Budapest

A csatorna hálózatból a legmakacsabb gyökérzetet is eltávolítjuk
A telken és épületen belüli csatorna hálózat tisztítása :

Nyári Zoltán lefolyó és szennyvíz akna tisztítás 0-24: 06-20-942-0586

Nyári Tibor csatorna aknák tisztítása 0-24: 06-20-398-7569

Gyökértelenítés, szennyvíz akna tisztításCsaládi házak, társasházak szennyvíz alapvezetékeinek lefolyó tisztítás ára tartalmazza a lakáson belüli és lakáson kívüli duguláselhárítást 5fm szennyvíz csatorna vezeték  tisztításáig fix áron.

A lakások többségében ezen belül van a fővezeték lefolyó vezetékének hossza, így a dugulás is. Ha ennél hosszabban kell tisztítani a vezetéket, de csak akkor, +1200 Ft-ot számolunk fel méterenként a 5 méter feletti csőszakaszra!

Így biztosan tudod, hogy a 5 méteren belüli fővezeték lefolyó tisztítás ár nem lehet több a feltüntetett duguláselhárítás árnál. Mi nem számolunk fel kitalált extra költségeket. A weboldalon feltüntetett árak szerint dolgozunk! Győződj meg róla saját magad és hívj fel minket: +3620/942586.

Garantáljuk, hogy se az árainkban, se a munkánkban nem fogsz csalódni!

Benőtt gyökérzet eltávolítása csatorna csöveinkből és aknáinkból

A kültéri csatornacsöveink, tisztító és fordító aknáink dugulását legtöbbször a nyomvonalra ültetett és csatorna vezetékeink közelében élő nagy mélyre növő gyökérzettel rendelkező fák okozhatják. Problémát okoznak a régi beton és eternit csöveinknél de nem kímélik az újonnan de szakszerűtlenül lefektetett, és kivitelezett csatorna hálózatot sem. Mindkét esetben a csövek és csatlakozó idomok, hiányos vagy megrepedt illesztésein keresztül hatolnak a csövek belsejébe a növények fejlődéséhez fontos és gazdag ásványi táp anyagok sokasága miatt. Amikor már bejutott a szennyvíz csatornánkba a gyökérzet, lassan burjánzásba kezd. Az eleinte hajszálvékony gyökér rövid időn belül hihetetlen sűrű, fészekszerű dugót képes létre hozni, amit megfelelő gyökérvágó fej használatával el lehet távolítani. Hiába vagyunk felkészült duguláselhárító szakemberek hiába távolítjuk el a csövek belső faláról teljes mértékben a gyökérzetet az vissza fog nőni újra és újra. Tehát amikor megállapítjuk hogy, gyökérbenövés okozta a dugulást, előbb – utóbb a csatorna szakasz cseréjére és növény eltávolítására lesz szükség amire igény szerint ajánlatot adunk és elvégezzük a vezeték cserét. A régi és a helyszínen öntött beton vagy téglából kirakott tisztító aknák bekötésénél is kialakulhat gyökér benövés ami általában a csőcsatlakozások utólagos helyreállításánál szintén repedések rések alakulhatnak ki.

Az aknákat könnyebben ellenőrizhetjük és karbantarthatjuk.

Az aknából a csatorna fedlap eltávolítása után ásóval határozott irányított mozdulatokkal távolítsuk el a gyökeret, ügyelve arra hogy ne kerüljön a levágott gyökér a elfolyó csatorna vezetékbe. Minden esetben vegyük ki a lehullott gyökér darabokat az aknából és dobjuk inkább a szemetesbe, ne próbáljuk még vízzel se tovább tuszkolni mert dugulást fog okozni. A sűrű és erős gyökérzet a lefektetett és lejtésbe állított csöveket képesek megnyomni elmozdítani ami megváltoztathatja a lejtési irányt, ekkor rögtön elkezd feltorlódni, leülepedni a darabos és sűrű szenny. Gyökértelenítés - szennyvíz vezeték és szennyvíz akna tisztítás : 06 20 942 0586 Nyári Zoltán

Csatorna akna tisztitas

Benőtt gyökérzet eltávolítását vállaljuk nagy tapasztalattal és szakértelemmel.

 1. Ha feliratkozol hírlevelünkre,
  most a tiéd lesz egy
  1000 FT ÉRTÉKŰ AJÁNDÉKUTALVÁNY!
  Megajándékozunk egy 1 000 Forintos ajándékutalvánnyal, melyet bármely termékünkre, szolgáltatásunkra beválthatsz 2015 december 31-ig:

  www.bojler-javitas.hu
  www.viz-gaz-futes.hu
  www.dugulaselharitomester.hu
 2. Név
  Please let us know your name.
 3. E-mail cím:(*)