06-20-9-420-586 Mobilról kattintva azonnal hívható!

Kád, duguláselhárítás ár

Kád duguláselhárítás árak

kad_kadszifon_dugulaselharitas_ar

Kád fürdőszobai padlóösszefolyó duguláselhárítás áraink Pesten és Budán

Kád - szuez szifon dugulás elhárítás, csatornatisztítás ár 10 fm-ig

Kád dugulás : 8.500 Ft - 12.000.-Ft / 10fm-ig + Kiszállás: 0 Ft

Összesen : 8.500 Ft - 12.000.-Ft Nettó

Telefon : Nyári Zoltán Kád Duguláselhárító 06-20-9-420-586

Kád és padlóösszefolyó, szuez szifonok dugulásának megszüntetése,csatlakozó csöveinek tisztításának ára tartalmazza, a lakáson belüli duguláselhárítást 10fm lefolyó vezeték tisztításig fix áron.

Tudjuk hogy, a Budapesti lakások többségében ezen belül van a kádunk csatorna vezetékének hossza és a dugulás . Ha tíz méteren belül nem oldódik meg dugulás, akkor valószínűleg nem csak a kádad van eldugulva hanem a csatorna fő és alapvezetéked is. Így biztosan tudhatod, amikor csak a kádadból nem folyik le a szennyvíz, a kád dugulás elhárítás ár nem lehet több a feltüntetett lefolyótisztítás árnál és nem kell plusz költségeket fizetned.

A kád és fürdőszoba csöveinek és szifonjainak megelőző karbantartása rendkívül fontos, mivel a tisztálkodási szokásaink egyik legfontosabb és legtöbbször használt helyszíne.

Nagy segítség, a kád dugulás megszüntetésénél a meleg víz és a lefolyó tisztító granulátum. Önts lefolyó tisztító granulátumot a kád lefolyóján keresztül a kád szifonjába. Hagyd állni reggelig. Másnap öntsd fel egy vödör forró vízzel. Ezt követően a kádtöltő csaptelep gégecsövének zuhanyrózsáját szereld le és a megmaradt zuhany cső segítségével és a túlfolyó betömésével mosd át a kád lefolyóját. Ha ez nem vezet eredményre, akkor a kád dugulásának megszüntetése érdekében hívj profi duguláselhárító szakembert.

Kád duguláselhárítás profi módon : 06 20 9420 586

Alábbi sorokban azokra a gyakran előforduló csatorna kivitelezési hibákra – és ezek elkerülésének lehetőségeire hívom fel a figyelmet, ahol a helytelen kivitelezés miatt a vizes helyiség alatti lakásokban vízfoltok ázások jelentek meg, kárt okozva ezzel a alattunk lévő szomszédnak. Az épületek csatornázásáról szóló MSZ 04-134-1991-es szabvány 2. pontja rögzíti a padlóösszefolyók kialakításának előírásait. Ezen szabvány 2.3. pontja szerint „a víznyelőnek a csapból kiömlő vizet gravitációs úton teljes mennyiségben biztonságban el kell tudni szállítani.

Rendeltetésszerű használatból eredő nagy mennyiségű túlfolyó, felmosó vizek elvezetésére padlóösszefolyót kell beépíteni. Az OTÉK 75. § (5) bekezdése alapján csatornavezeték vízszintes irányban csak üzemi víz ellen szigetelt és lefolyást biztosító módon vezethető. Ezzel egyenértékű az idézett szabvány 2.5. pontja, amely szerint a csatornatönk részére – emeleten, szigetelt födémben való elhelyezésénél – gondoskodni kell foglalatról és körös-körül a csatornatönköt legalább 300 milliméter szélességben körülvevő szigeteléssel összedolgozandó gallérról.

Ilyen víznyelő a bűzelzárást is biztosító Szuez szifon más néven a padlóösszefolyó.

furdoszobai padloosszefolyo szuez szifon tisztitas

Ezek a szennyvizet, kisebb darabos szennyet átengedik, a csatornagázok visszaáramlását a bűzelzárók akadályozzák meg. Ezek ágvezetékeiben vízzsákot alakítanak ki a csővezetékből a csatorna-becsatlakozás és a víznyelő között. Követelmény, hogy a vízzsák megfelelően nagy keresztmetszetű legyen az elvezetendő szenny átvezetésére, de a csatornahálózatban gyakran keletkező nyomásingadozások ne tudják le és kiszívni a benne lévő vizet, így állandóan megakadályozzák, hogy a bűz és csatornagázok az épületbe bejussanak.

Ezen csatornagázok épületbe bejutásának megakadályozására gyakori és helytelen megoldás az, hogy a bűzelzáró Szuez szifont nem építik be.

szuez szifon tisztitas

Ezzel azt is biztosítani akarják, hogy a burkolat lejtésével nem kell foglalkozni, a lejtést nem kell minden irányból a Szuez szifon felé megadni, gyakorlatilag vízszintes padlóburkolatot tudnak kialakítani

Az ilyen megoldás nagy hibája az, hogy a vizes helyiségben (pl. fürdőszoba) bekövetkező vízcsőtörések vagy berendezési tárgyak (például vízcsap, mosógép) meghibásodásakor a víznyelő, padlóösszefolyó hiánya miatt a víz nem tud elfolyni, súlyos károkat okozhat mind a saját lakásunkban, mind pedig az idegen tulajdonban (az alattunk lévő lakásban).

Kád duguláselhárítás házilag

Velünk előre kiszámítható, hogy mennyibe fog kerülni a padlóösszefolyó és kád dugulás elhárítás.

Duguláselhárító tevékenységi területeink: Budapest: I., II., III., IV., V., VI., VI., VII., VIII., IX., X., XI., XII., XIII., XIV., XV., XVI., XVII., XVIII., XIX., XX., XXI., XXII., XXIII. kerület. Budapest külterületei: Budapest vonzáskörzete.