06-20-9-420-586 Mobilról kattintva azonnal hívható!

Mosdó dugulás elhárítás ár

Mosdó Dugulás elhárítás Ár

Olcso, mosdo dugulas elharitás ár

Mosdó Dugulás elhárítás Budapesten a legolcsóbban fix áron

Mosdó, dugulás elhárítás, ár

Mosdó dugulás 10 fm-ig : 25.000.-Ft + Kiszállás: 0 Ft

Mosdó, Dugulás elhárítás,: Nyári Zoltán 06-20-942-0586

Mosdó, Dugulás elhárítás,: Nyári Tibor 06-20-398-7569

mosdo_szifon_dugulasa

Mosdó, duguláselhárító, ár, tartalmazza a lakáson belüli duguláselhárítást 10 fm lefolyó vezeték tisztításáig fix áron. Ha belegondolsz,a lakások többségében ezen belül van a, mosdó, lefolyó vezetékének hossza és a, dugulás . Ha ennél távolabb kell tisztítani a vezetéket, akkor valószínűleg nem csak a mosdód van eldugulva hanem az alapvezetéked is. Így biztosan tudod hogy a mosdó dugulás elhárítás nem lehet több a feltüntetett,duguláselhárítás, árnál.

Csatornaszag bűz és kellemetlen illatok forrásának megszüntetése duguláselhárítás.

Csatornaszag, bűz és kellemetlen illatok forrása

Dugulas elharitas - csatornaszag

Mosogató

Lerakódások és szennyeződések a lefolyócsonkban és a túlfolyójáratokban. Nincs meg a megfelelő bűzelzárás a szifonban.(helytelen nem megfelelő szerelés) Kiszáradt a szifon, ennek több oka is lehet (ritka használat, szivárgó szifon ) Az ejtő vezeték kiszellőztetési hiánya, ilyenkor a lezúduló víz vákuumot szív és lerántja a vizet a bűzelzárókból,szifonokból.(használj légbeszívó szelepet)

Kézmosó, mosdó

Lerakódások a lefolyócsonkban és fajansz túlfolyójáratában. Nincs bűzelzárás a szifonban ennek oka lehet például, a túl rövidre vágott flexibilis szifoncső. Kiszáradt a szifon. Vákuum a rendszerben, a kiszellőztető vezeték hiánya.

Kád, zuhany

Lerakódások és szennyeződések a kád lefolyócsonkjában és a kád túlfolyójáratában. Nincs meg a megfelelő bűzelzárás a szifonban.(helytelen nem megfelelő szerelés) Kiszáradt a szifon, ennek több oka is lehet (ritka használat, szivárgó szifon ) Az ejtő vezeték kiszellőztetési hiánya, ilyenkor a lezúduló víz vákuumot szív és lerántja a vizet a bűzelzárókból,szifonokból.(használj kiszellőző vezetéket és légbeszívó szelepet)

Padlóösszefolyó

A gyakori tisztítás hiánya, ilyenkor felragad az összefolyó falára a sok tisztálkodó és tisztítószer maradvány. A bűzelzáró dugó vagy pipa hiánya. Kiszáradt a szifon. .(használj szárazon záró szifon betétet) Vákuum a rendszerben, a kiszellőztető vezeték hiánya.

WC csésze

Nem megfelelően,elhelyezett és rögzített csésze az aljzathoz. Az ültető gumi hiánya (wc.- csésze kifolyócsonkjánál) Kiszáradt a bűzelzáró rész, ez sokszor a repedt fajanszra utal. Vákuum a rendszerben, a kiszellőztető vezeték hiánya. ilyenkor a lezúduló víz vákuumot szív és lerántja a vizet a bűzelzárókból,szifonokból.(használj légbeszívó szelepet)

Mosógép - Mosogatógép

Lerakódások az ürítő (csatlakozó) csőben. A fali bekötésnél nincs bűzelzáró ( mosógép szifon - mosogatógép szifon) Hiányzik vagy felragadt a bűzelzáró golyó,a mosó-mosogatógép szifonban. Elszennyeződött a mosógép szűrője.

Amennyiben nem építési hibák következménye a kellemetlen szag lakásod vizesblokkunkban akkor a felsorolt okoknak érdemes utánajárnod.  És 1-2 havi rendszerességgel tisztítsd ki a szifonokat és összefolyókat. A padlóösszefolyót érdemes mindig feltölteni tiszta vízzel, amennyiben nincs rákötve lefolyó és kizárólag “tisztítási lehetőség” célzattal épült.

A tisztításnál a nagyobb szennyeződéseket kézzel vedd ki az érintett szakaszokból, majd használj forró vizes öblítés,és ezt követheti pár deci ecet is, esetleg alkalmazhatsz lefolyótisztító szereket is megelőző célzattal.

Velünk előre tudod, hogy mennyit fogsz fizetni a, mosdó dugulás elhárításért.