06-20-9-420-586 Mobilról kattintva azonnal hívható!

Olcsó duguláselhárítás

Olcsó duguláselhárítás profiktól, rövid határidővel

Ha nem vagy csak nagyon lassan folyik le a víz a mosogatóban, a mosdóban, a kádban vagy a zuhanyzóban, valószínű, hogy a vízkő vagy valamilyen szennyeződés eldugította a lefolyót. A legtöbben ebben az esetben valamilyen olcsó duguláselhárítási módszert keresnek, hiszen nem szeretnének akár több tízezer forintot költeni a probléma elhárítására. Ha a dugulás súlyossága nem olyan nagy, azaz a szennyeződések pumpával vagy valamilyen házi szerrel könnyen eltávolíthatók, szerencsére erre nincs is szükség.

Olcsó duguláselhárítás Budapest kerületeiben

 

A dugulás olcsó házi szerekkel is elhárítható

A mosdó, a vécé, a mosogató, a zuhany vagy a kád dugulását általában a lefolyóba került vízkő, hajszálak, bőr- és körömdarabok, idegen tárgyak, vécépapír vagy tisztító- és tisztálkodószer-maradványok okozzák. Bizonyos házi szerek, mint például az ecet, a citromsav vagy a citromlé képesek arra, hogy feloldják, meglazítsák ezeket a szennyeződéseket, amelyeket aztán pumpálással mozdíthatunk el, és lehúzással vagy forró, majd hideg víz folyatásával távolíthatunk el a lefolyóból. A komolyabb dugulás már szerelést igényel. Az olcsó duguláselhárítás érdekében ilyenkor inkább hívjunk szakembert, ugyanis, ha nem rendelkezünk kellő szakértelemmel, kézügyességgel, és nincsenek megfelelő szerszámaink, szerelés közben eltörhetünk egy alkatrészt, megrepeszthetjük a csöveket, és eláraszthatjuk az egész konyhát vagy fürdőszobát. Még nagyobb probléma, ha a repedés a cső egy hátsó szakaszán keletkezik, és nem vesszük észre, hiszen a kiszivárgó víz aztán a falat is átáztathatja, penészedést okozva. Mindezek helyreállítása már komoly összegeket emészthet fel.

 

Válasszon olcsó duguláselhárítást kínáló szakembert

A legolcsóbb duguláselhárítási módszer így az, ha a probléma kezelését profi vízvezeték-szerelőre bízzuk. Szerencsére a tapasztalt szakemberek között is találunk olyat, aki olcsó duguláselhárítást végez. Ha eldugult a mosdó vagy a mosogató, és olcsón dolgozó vízszerelőt keres, hívjon bizalommal! A probléma súlyosságát felmérve tájékoztatom a duguláselhárítás várható költségeiről, így a későbbiekben nem érik kellemetlen meglepetések.

Duguláselhárítás olcsón 06 20 9 420 586