06-20-9-420-586 Mobilról kattintva azonnal hívható!

WC - csatornatisztítás ár

Wc csészék és csatornacsövek tisztítása garanciával
Olcso - wc csatornatisztitas ar

WC Csatornatisztítás Budapesten lakáson belül fix áron

Wc csatornatisztítás ár

WC dugulás : 8.500 Ft - 12.000.-Ft 10fm-ig + Kiszállás: 0 Ft

Összesen : 8.500 Ft - 12.000.-Ft Nettó
+10 fm felett 1000 Ft/fm

Telefon : Nyári Zoltán 06-20-9-420-586

A Wc csatornatisztítás ár, tartalmazza a lakáson belüli csatornatisztítást 10fm lefolyó vezeték tisztításáig fix áron.

Wc csatornatisztitas ar

Ha belegondolsz,a lakások többségében ezen belül van a wc lefolyó vezetékének hossza és a, dugulás . Ha ennél hosszabban kell tisztítani a vezetéket , de csak akkor + 1000 Ft-ot számolunk fel méterenként a 10 méter feletti csőszakaszra. Így biztosan tudod, hogy a 10 méteren belüli wc, csatornatisztítás ár nem lehet több a feltüntetett, dugulás elhárítás, árnál.

Az évek alatt megszerzett tudás és tapasztalat alapján nekünk nem okoz gondot a csatornatisztítás. Rendelkezünk a összes kézi és gépi csatornatisztító berendezéssel, hogy a csatornatisztítással járó kellemetlenségeket minél hamarabb elfelejtsd. A felmerülő lakáson belüli csatornatisztítás ár ,mindig előre megbeszél fix áron kerül számlázásra.

Álló hagyományos WC csésze tipusai :

Hagyományos kerámia WC, ami az aljzaton áll. Csavarral lehet a padlóhoz rögzíteni. Két fajtája van a szennycsatornába való kivezetése szerint:

- Alsó kifolyású : a kivezető elfolyó csonkja a csésze alatt a aljzatban lévő csatorna csőre van kötve.

also kifolyasu wc csesze

- Hátsó kifolyású : a kivezetés a csésze mögött a fal felé történik, látható módon.

hatso kifolyasu wc csesze

Mindkét változaton belül van:

- Sík lapos öblítésű csésze :

Egy kis síkfelületre kerül az ürülék, innen mossa le az öblítővíz. Előnye, hogy sosem fröccsenhet fel víz a használat során. Kisgyereknél, betegnél szükséges lehet egy utolsó pillantást vetni az „eredményre” az öblítés előtt.

 - Mély öblítésű csésze :

Egyből a vízbe pottyantunk, ezért is nevezik pottyantós wc - nek. Kevesebb a szag, nem nagyon kell wc kefét használni. Hátránya, hogy több típusnál véletlenszerű víz felfröccsenést okozhat. Ez az „alsómosás” kevésbé higiénikus.

Függesztett fali Wc :

A wc csésze a falsíkra van szerelve. Esztétikusabb, könnyebben takarítható a helyiség, a teret is nagyobbnak mutatja. Értelemszerűen csak hátsó kifolyású változata van. Természetesen itt is van sík és mély öblítésű változat.

A vízöblítő tartály elhelyezkedése és működtetése szerint nagyon sok megoldás létezik.

- Felső tartályos -wc :

A legrégebbi megoldás. Jellemzően két méteres magasság fölött helyezkedik el a tartály, egy zsinór meghúzásával történik az öblítés. Kis keresztmetszetű csövön nagy sebességgel történik az öblítés. A régebbi típusúaknál lassú a tartály újra töltődése.

- Schell szelepes -nyomógombos -wc öblítő :

Közvetlenül a vízhálózatra kötik az öblítő szelepet. Teljesen víznyomás függő, így sok esetben nem megfelelő megoldás. Ha nem elég nagy a vízhozam a wc csésze,és a csatorna hálozat dugulásához vezethet.

- Monoblokkos -wc :

A speciális wc - csészére ültetik az öblítőtartályt, így az öblítés vezérlése a tartály tetején lévő gombbal történik. Itt már lehetőség lehet az osztott vízmennyiséges öblítésre.

- Alsó tartályos wc :

Alacsonyra helyezett, alsó szerelésű tartály.

Ennél a megoldásnál a felnyitott wc tető takarásában, a falon helyezkedik el a tartály. Az öblítő cső 50-es átmérőjű és sokszor kúpos, hogy az öblítővíz nyomását növelje. Jellemzően start / stop funkcióval vagy a nyomva tartás idejével szabályozható az öblítővíz mennyisége. Meglehetősen helyigényesebb megoldás, a tartály miatt a csésze lefolyó csonkját előrébb kell hozni a falsíktól, különben nem fog a ülőke felhajtott állapotban függőlegesen megállni

- Falsík alatti wc tartály

Rengeteg változatban léteznek, még azonos gyártónál is. Egy nyomólap megnyomásával végezzük az öblítést. Ennek eltávolításával biztosított az esetleges javításhoz a szerelő nyílás.

A választható 3 vagy 6 literes öblítést biztosító két nyomógombos változat egyre inkább leváltja a start / stop funkciós, egy gombos változatokat. Ezek a tartályok léteznek felső nyomógombos változatban is, parapetben vagy ablak alatt történő elhelyezéshez. Itt is megtalálható a sík- és mély öblítésű változat, azonban a nyugat-európai gyártók egyre inkább csak a mély öblítésű csészéket gyártják. Gyorsan és nagyon pontosan lehet velük dolgozni.

Wc csésze anyaga :

Az anyag minősége és az égetés meghatározó, az égetés során nagymértékű a zsugorodás, a csészék sok esetben deformálódnak, ezért fontos, hogy a gyártó adjon a minőségre. A vásárlásnál ne csak az ár legyen a meghatározó!

Kerámia (fajansz) :

Olcsó, ma már ritkán használt megoldás, de létezik. A felületi máz idővel hajszálrepedésekkel behálósodik. Általában sárgás az alapszín is.

Porcelán :

Meghatározóan ezzel találkozunk. Nagy szín és minőségi eltérések lehetnek, a hullámos felületűtől a teljesen simáig.

Csodabevonat :

Az utolsó égetés előtt felvitt speciális réteg, a szennyeződések és a vízkő lerakódását akadályozza. Szinte alig kell wc kefét használni, mivel semmi nem tapad meg a felületén.

Antibakteriális anyag :

A wc csészénél és WC tetőnél is kínálnak ilyen anyagból készült termékeket. Ezeknek a felülete sokkal simább ami akadályozza a korokozók megtelepedését, lerakódások képződését. A tisztántartása is könnyebb.

Start / stop öblítő funkció :

A wc öblítővíz mennyiségét szabályozó megoldás. A gomb megnyomásával indul az öblítés, ismételt megnyomásával leállítjuk.

Osztott vízmennyiség :

6 és 3 literes öblítés választásának lehetősége a nyomólap segítségével.

Parapet fal :

A fal alatti wc tartály beépítésekor a eredeti falazathoz képest 15-20cm-es kiugró, párkány keletkezik.

Velünk előre tudod, hogy mennyit fogsz fizetni a ,dugulás elhárításért és lefolyó csöveid csatornatisztításért.

WC csatornatisztítás - házilag - praktikák otthonra